Vücuda göre etek modelleri


Kadınlar etek seçerken nelere dikkat etmelidirler?, Özellikle kısa boylu bayanlar nasıl giyinmeli evde işte sokakta ve ofiste hangi etek modellerini tercih  etmeliler?.

Size en çok yakışacak etekleri bulmak için birkaç öneri

İş Kadınları Nasıl Etek Giymeli ;
Masa başı işi yapan kadınlar klasik etekleri tercih ediyorlar. Bu etekler düz dar kesim de olabilir pileli yırtmaçlı da olabilir. Fazla hareket olmadığı için likralı kumaşları da tercih edebilirler.
Sürekli hareket eden iş kadınları ise rahat hareket etmeler ve şık olmalı için kloş, diz altı etekler tercih edebilirler. Ayrıca çingene etekleri ile çan şekli eteklerde olabilir.




İnce Belli Kadınlar Nasıl Etek Giymeli ;

İnce bir bele sahip olmak hemen hemen bütün kadınların hayalidir. Fakat bazı kadınların beli çok ince, basenleri bele oranla dahada geniş olabiliyor. Bu durum varsa dar kesimli etekler tercih edilirse bu olay ortaya çıkar. Çok ince belli kadınlar, geniş basenli kadınlara basenden sonra çan tarzı etekler önerilir.


     
Kısa Boylu Kadınlar Nasıl Etek Giymeli
Kilolu ve kısa boylu bayanlara mini diye tabir edilen kısa etekler giymeleri önerilir. Dize kadar gelen etekler tercih edilmelidir. Uzun etekler boyu daha kısa gösterir.
Zayıf kısa boylu bayanlara kısa (mini) etekler çok yakışır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder