Hanımlar çılgın bir bekarlığa veda partisine hazır mısınız?


Sadece erkeklerin dansöz çıkartıp, içki içerek eğlendiği bekarlığa veda partileri geçmişte kaldı. Artık kadınların da onlardan yana kalır bir tarafları yok.


Kına gecesi gibi geleneksel adetlerimizden dolayı ülkemizde pek rağbet görmeyen, genellikle yurtdışında yapılan kadınların bekarlığa veda partileri artık Türkiye'de de çok moda... Geleneklerimize bağlı kalarak yapacağınız güzel bir kına gecesinden önce ya da sonra kız kıza eğlenebileceğiniz unutulmaz bir bekarlığa veda partisine ne dersiniz? İşte birkaç öneri...

Tüm kızları toplayın
Bu özel gecede yanınızda olmasını istediğiniz ya da eğlenceli olacağını düşündüğünüz tüm kız arkadaşlarınızı çağırın. Ne kadar kalabalık olursanız eğlenme şansınız o kadar artar.

Güzel bir mekân ayarlayın
Bu mekân sevdiğiniz bir cafe, bar ya da birisinin evi olabilir. Önemli olan güvenli ve rahat edebileceğiniz bir ortam olması. İmkânlarınız doğrultusunda bir  müzikli bir mekân da kapatabilirisiniz. Son olarak bulunacağınız ortamı dilediğiniz gibi süsleyin.

Bol müziğe yer verin
Sevdiğiniz bir şarkıcının canlı müzik yaptığı bir yere gidebilirsiniz. Bunun dışında bir cafe kapattıysanız ya da evde toplanıyorsanız sevdiğiniz şarkılardan bir cd yapın. En önemlisi hareketli şarkıları koyun ve slow şarkılara yer vermeyin. Çünkü bu gecede duygusallığıa yer yok, ağlamak istiyorsanız gözyaşlarınızı kına gecenize saklayın.

İçecek ve yiyecekleri unutmayın
Aç ve susuz parti olmaz. Bu sebepten bekarlığa veda partinizin olmazsa olmazı içki ve yiyecekleri unutmayın. Ancak ortamın daha hareketli ev eğlenceli olmasını istiyorsanız yemek yerine apreatifleri tercih edin.

Rengârenk aksesuarlara bürünün
Hem kendiniz hem de diğer kızlar geceye özel aksesuarlar kullanın. Bunlardan en popüler olanları küçük duvak şeklinde taçlar, prenses taçları ve maskeler... Kullanacağınız bu aksesuarlar daha kolay havaya girmenize yardımcı olacaktır.

Pastasız kutlama olmaz
Yurtdışındaki partilerde, bu tarz gecelerde striptiz yapan erkekler gecenin sürprizi olur. Ülkemizde bu kadarı fazla olacağından gecenin tatlandırıcısı pastanızın üzerine sevdiğiniz bir ünlü erkekğin resmini bastırın ve afiyetle yiyin.

Alıntı hthayat.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder