Dünya’nın ilk çıkmayan ojesi "Shellac"


Bilim Harika mı ne?

Dünya’nın ilk çıkmayan ojesi Shellac’e ‘’MERHABA’’ deyin! 
İster bütün gün bilgisayar başında, ister mutfakta çalışın hiç bozulmadan 2 hafta dayanacak bir oje hayal edin... Gerçek dışı değil mi?

Shellac 2010 yılının en iyi yeni icatları listesinde i-pad ile birlikte yer alan ödüllü UV3 Teknolojisi ile; kolay, pürüzsüz, iki hafta süre ile dayanan soyulmayan, sıfır kuruma süresi ile, gerçek bir mucizedir. Düşlerdeki bu yeni ürün; ojenin rahatlığıyla protezin kalıcılığını bir araya getirmiş ve sektörde çığır açan patenti onaylanmış  harika bir buluş  olmakla beraber soyulmayan, uzun süre dayanan gerçek bir yeniliktir!
Shellac;

Shellac aynı zamanda tırnak bakımında tırnak güçlendirme amaçlı uygulanıyor. Tırnak sararmaları, katmanlarına ayrılma, çizgili ve çukurlu tırnakları olanlar, ince ve zayıf tırnaklara sahip olanlar, tırnakları yavaş uzayanlar ve tırnak yeme alışkanlığı olanlarda düzenli kullanıldığında ve mutlaka zehirsiz oje kullanıldığında (Zehirsiz CND marka ojeleri tercih edebilirsiniz) tırnakların güçlenmesini sağlıyor.
Shellac özel formülüyle, tırnakta ojelerden veya kimyasallardan kaynaklanan sararmaları, düzenli kullanıldığında 105 günde iyileştiriyor.
Aynı zamanda Shellac ‘in üzerinde yer alan gözle görülmeyen minik tüneller yardımıyla Shellac dünyanın hava ve suyu geçiren ilk ojesi olma özelliğini taşıyor.


Starlar Shellacleniyor!
Kullananlar arasında Rihanna, Adriana Lima, Madonna, Kim Kardashian, Drew Barrymore  gibi Ünlülerin de bulunduğu Shellac modası, tüm Hollywood yıldızları arasında yükselen bir trend haline geldi!





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder