Beyler için en hit ayakkabı modelleri


En hit ayakkabı modelleri
  • Sezonun hemen her stile uyacak iki modeli altı hasır üstü genellikle keten kumaştan yapılan espadriller. Fakat mümkünse her ayakta olan markalardan uzak durup biraz daha otantik modelleri tercih etmenizi öneririm. Herkes birbirinin kopyası gibi göründü mü hiçbir özelliği kalmıyor zira…


·         Bir diğer trend ise bence erkekleri mutlu edecek bir klasik. Çünkü loafer modeller (hem casual hem klasik) bu sene çok revaçta. Şort, jean, kanvas pantolonlarla, renkli chinolarla giyebileceğiniz gündelik modellerin yanı sıra klasik deri loaferlar ofise giderken hayatınızı kurtaracak.


  •   t Aktif hayatı sevenler ve outdoor stilinden hoşlananlar içinse yine bereketli bir yıl. Zira bu tip botları doğru paçşa boyu ve çorap seçimiyle hafta sonu kombinlerinizde kullanabilirsiniz. Hem şık hem efektif…

  •      Geniş püsküller hem klasik hem casual modellerde çok sık kullanılan bir detay. Varsa geçmişten kalma püsküllü loafer’larınız ortaya çıkartmanın tam zamanıdır!


  •         Son olarak bir detay daha… Kendi rengi ve tarzı ne olursa olsun beyaz tabanlı ayakkabılar da bu yılın parlayan yıldızlarından.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder